ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Măsuri împotriva coronavirusului, pe străzile Brașovului

Publicat: joi, 19 Martie 2020 , ora 10.38

Străzi și boxe de gunoi spălate, autobuze, unități de învățământ dezinfectate. Sunt câteva dintre măsurile pe care autoritățile locale le-au dispus în contextul pandemiei de coronavirus, la Brașov, potrivit lui Sorin Toarcea, purtător de cuvânt al Primăriei Municicpiului Brașov.

În plus, piețele, de asemenea sunt dezinfectate, dat fiind că este un loc în care vin mulți oameni. Acesta este și motivul pentru care piețele din Brașov vor funcționa doar până la ora 18.00, de luni până sâmbătă, și până la 12,00, duminică. Și la Făgăraș, autoritățile au dispus măsuri speciale, între altele, spălarea și dezinfectarea străzilor, seara, după ora 21.00.

De asemenea, în cea mai recentă ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, de la Râșnov, s-au dispus mai multe măsuri, printre care și spălarea străzilor, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Râșnov, Răzvan Iancu.

Suplimentar, obiectivele turistice din Râșnov au fost închise, iar în Primărie, accesul este limitat la două persoane din exterior.

Toate aceste măsuri sunt luate preventiv, dar autoritățile locale au transmis din nou cetățenilor că prevenția are efect doar dacă și ei respectă măsurile specialiștilor de igienă și evită deplasările care nu sunt cu adevărat necesare. De asemenea, dacă au treburi la diverse instituții, cetățenii pot să se adreseze acestora prin mijloacele electronice.

Radio România Brașov FM