ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenzi drastice pentru cei care „fug” din carantină sau autoizolare

Publicat: joi, 19 Martie 2020 , ora 11.41

Până în prezent, inspectorii sanitari din cadrul direcțiilor de sănătate publică din țară au aplicat amenzi în valoare de 1.837.000 lei unui număr de 121 persoane, pentru nerespectarea autoizolării, așa cum prevede legea.

La Brașov s-au aplicat două amenzi, în valoare totală de 4.000 de lei. Dar, după cum ni s-a comunicat din partea Grupului de Comunicare Strategică, cele mai multe amenzi au fost aplicate de către inspectorii sanitari din Neamț și Hunedoara, câte 12 amenzi în fiecare dintre aceste județe: În Neamț, valoarea totală a amenzilor a fost de 210 000 lei, iar în Hunedoara, de 134.000 de lei.

Autoritățile ne reamintesc că, în cazul în care o persoană călătorește într-o țară expusă infecției cu noul coronavirus din zonele de risc - roșie sau galbenă, la revenirea în țară rămâne obligatoriu, după caz, în carantină sau izolare la domiciliu, timp de 14 zile, împreună cu familia.

Radio România Brașov FM