ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Luptăm prin muzică! Radio România Brașov FM se alătură radiourilor europene

Publicat: joi, 19 Martie 2020 , ora 18.42
SRR
SRR

Radio România Brașov FM se alătură acțiunii europene desfășurată sub sloganul: "Oriunde te-ai afla, stai acasă și ascultă radioul!" O singură melodie va reuși vineri, 20 Martie, să reunească pe calea undelor milioane de oameni, la aceeași oră. Astfel, la ora 09.45, toate posturile de radio publice din Europa vor difuza piesa "You'll never walk alone" - Gerry and The Pacemakers, ca semn de luptă împotriva coronavirusului.

Pe 93,3 Radio România Brașov FM și online de oriunde v-ați pe www.radiobrasovfm.ro, matinalistul de serviciu, Răzvan Țirea va cânta și el pentru cei care se află în Linia I în această luptă, medici, asistente, infirmiere, jandarmi, polițiști și super oamenii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Așa că: "Stai acasă"- asta trebuie să faci în aceste zile! Ascultă radioul care unește Europa pentru că suntem împreună chiar dacă păstrăm distanța!

Radio România Brașov FM