ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Compania Apa a anunțat modificările pentru prestarea serviciilor

Publicat: luni, 23 Martie 2020 , ora 16.35

Compania Apa a anunțat că va asigura continuitatea serviciilor pe toată perioada în care este decretată stare de urgență în România. Din punct de vedere tehnic, vor fi realizate furnizarea non-stop a apei potabile, întreținerea sistemului de canalizare, epurarea apelor uzate, fiind posibilă și intervenția în caz de avarii la rețelele de distribuție a apei potabile.

Pentru procesul comercial, vor fi asigurate aceleași servicii, doar că totul va fi mutat în mediul on line. Astfel, cererile de contractare, cele pentru obținerea avizelor, sesizările și reclamațiile se trimit pe adresa clienti@apabrasov.ro, clienții primind număr de înregistrare. Facturile pot fi plătite, prin debit direct pentru clienții care au cont bancar deschis la BRD, ING Bank și BCR sau la bancomate. De asemenea, plățile on line și emiterea facturii în sistem electronic pot fi făcute și prin aplicația Contul Meu - disponibilă pe site-ul Companiei Apa: www.apabrasov.ro. Totodată, prin aplicația ApaBrasov-mobile se asigură suportul pentru operațiunile comerciale, precum transmiterea autocitirii, a facturii electronice și a plății online.

Camelia Vlad