ACUM:
0.00
Transilvania by night
ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Crucea Roșie, în sprijnul cetățenilor din Brașov

Publicat: miercuri, 25 Martie 2020 , ora 23.39
foto: Crucea Roșie filiala Brașov
foto: Crucea Roșie filiala Brașov

În cadrul campaniei demarcate pentru într-ajutorarea comunității pe perioada pandemiei, Crucea Roșie a venit, astăzi, și în sprijinul institutiilor publice din Brașov cu materiale igienico-sanitare, de care este atât de multă nevoie.

Voluntarii Asociației de Cruce Roșie filiala Brașov au distribuit 70 de cutii de mănuși de diverse dimensiuni, 80 de sticle de soluții de dezinfectat suprafețe si 580 de săpunuri. Aceste materiale au ajuns la Serviciul de Ambulanță Județean Brașov, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Patronatul Medicilor de Familie Brașov. La acestea se adaugă 3.000 de măști și 2.000 de mănuși, din stocurile filialei, distribuite deja în ultimele trei săptămâni, celorlalte instituții și servicii publice din Brașov.

De asemenea, au fost distribuite primele pachete cu alimente persoanelor vârstnice peste 65 de ani care locuiesc singure sau fără aparținători din comuna Prejmer. În perioada următoare continuă activitățile de informare a populației, identificarea și evaluarea de către Biroul de Asistență Socială a nevoilor persoanelor din această categorie cu risc crescut la infecții.

Camelia Vlad