ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Andrea Neculau posibil viitorul șef al DSP Brașov

Publicat: joi, 26 Martie 2020 , ora 12.25
foto: cnmf.ro
foto: cnmf.ro

În urma demisiei de la conducerea DSP Brașov a dr. Anca Bertea, propunerea pentru această poziție este Andrea Neculau, președintele Asociației Medicilor de Familie Brașov.

"Aștept numirea ministrului Sănătății. A existat această propunere în cursul zilei de ieri, pe care eu am acceptat-o cu responsabilitate. Este o perioadă dificilă. Sunt o persoană implicată în viața comunității medicale și am făcut multe proiecte la nivel de comunitate, deci cunosc realitățile din comunitatea noastră. Acum se cer decizii clare, ferme, simple, dar și folosirea capacităților și dezvoltarea lor, pe cât putem. Ceea ce cred ca a lipsit mult Direcției de Sănătate Publică a fost comunicarea, în special cea cu publicul. Doresc foarte mult ca personalul medical sa fie apt să îngrijească această populație prin urmare sunt de acord cu testarea personalului medical ca să vedem în ce situație ne aflăm", a declarat dr. Andrea Neculau, cu puțin timp în urmă, la Radio România Brașov FM.

Ascultați interviul integral (atașat), realizat astăzi la Pulsul zilei - Radio România Brașov FM, cu dr. Andrea Neculau.   


citiți și:

Schimbări majore la conducerea Direcției de Sănătate Publică Brașov

http://www.radiobrasovfm.ro/stire/schimbari-majore-la-conducerea-direciei-de-sanatate-publica-braov/2619851/5781/5

Radio România Brașov FM