ACUM:
20.00
Pop Star (continuare)
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

265 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus

Publicat: vineri, 10 Aprilie 2020 , ora 13.09

265 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, anunță Grupul de comunicare strategică. Astfel, până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.467 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID - 19, dintre care 729 au fost declarate vindecate și externate.

Raportarea pe zone arată că Brașov de află în continuare pe locul 6 ca număr de pacienți infectați, după Suceava, București, Hunedoara, Timiș și Neamț. Celel mai puține cazuri sunt înregistrate în județul Harghita, 5 cazuri. În acest moment, la secții de terapie intensivă din toaă țara sunt internați 183 de pacienți

Din nefericire, numărul deceselor cu acest nou virus a ajuns la 257, cele mai multe tot în Suceava.

Autoritățile de Sănătate publică în România anunță și faptul că în carantină instituționalizată sunt 25.226 de persoane. Alte 77.317 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 55.430 de teste.

Totodată, de la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.959 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 61 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Camelia Vlad