ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mașină de la Protecția Consumatorului scoasă din trafic, din cauza ruginei

Publicat: joi, 23 Aprilie 2020 , ora 15.26
Sursa foto IPJ Brașov
Sursa foto IPJ Brașov

"Nimeni nu este mai presus de lege" și „cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări" sunt sintagmele din Constituția României după care s-au ghidat polițiștii brașoveni atunci când au sancționat un angajat al Protecției Consumatorului care se deplasa cu o mașină de serviciu în stare avansată de degradare.


Evenimentul a avut loc în 14 aprilie, când pe raza județului se desfășura o amplă acțiune de control rutier. Astfel a fost oprit și un bărbat de 45 de ani, în zona localității Teliu din cauza faptului că autoturismul cu care acesta se deplasa prezenta mai multe elemente ale caroseriei foarte ruginite, aproape găurite.

Pentru că au considerat că mjlocul de transport poate fi un pericol în trafic, polițiștii au sancționat conducătorul auto cu un avertisment, fiindu-i retras și certificatul de înmatriculare al mașinii.

Camelia Vlad