ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

174 de persoane mai sunt în carantină și 279, în autoizolare, la Brașov

Publicat: sâmbătă, 25 Aprilie 2020 , ora 15.58
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

174 de persoane sunt în carantină, la acest moment, în județul nostru, iar 279, în autoizolare, potrivit datelor oferite de Direcția de Sănătate Publică. Reamintim și că Brașovul a ajuns la 386 de cazuri de infectare cu COVID-19, de la debutul pandemiei, după cum a informat, astăzi, Grupul de Comunicare Strategică, numărul de cazuri confirmate zilnic fiind în scădere.


Pentru nerespectarea condițiilor autoizolării o persoană a fost sancționată și plasată în carantină instituționalizată, urmând a suporta costurile aferente. Polițiștii brașoveni au mai aplicat alte 282 de sancțiuni, în valoare de aproximativ 285.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare și o sancțiune contravențională pentru fapte de natură economică, în valoare de 10.000 lei. De asemenea, efective de polițiști și jandarmi au însoțit 5 convoaie auto care au tranzitat județul nostru.


Instituția Prefectului județului Brașov face în continuare apel la cetățeni să respecte normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile ordonanțelor militare pentru reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus.

Radio România Brașov FM