ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Tunel pentru dezinfecție, donat Ambulanței Brașov

Publicat: duminică, 26 Aprilie 2020 , ora 16.00
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Voluntarii a mai multor asociații din Brașov, alături de angajații unei firme private de transport, au donat către Serviciul Județean de Ambulanță Brașov un tunel de dezinfectare.


Achiziția s-a făcut din dorința oamenilor de a fi astfel aproape de cei care luptă în linia I pentru combaterea virusului Covid-19.


Tunelul, cu pulverizator, ultraviolete și un covor umed, ajută la creșterea siguranței tuturor celor care îl vor folosi.

Purtătorul de cuvânt al Ambulanței Brașov, David Levente, și-a exprimat mulțumirile către toți cei care au făcut donații cu aparate și echipamente medicale pentru protecția salvatorilor, nu doar de această dată, ci în toată perioada de la debutul pandemiei.


Ieri am primit și acest tunel de dezinfecție. Le mulțumim foarte mult. În special colegii care intervin au numai gânduri bune și inima plină de dragoste față de cei care s-au implicat în această donație”, a spus David Levente.


Tot un tunel pentru dezinfecție a primit ca donație din partea unor persoane care au dorit să-și păstreze anonimatul și echipa medicală ORL de la pavilionul Mârzescu a Spitalului Clinic de Urgență Brașov.

Camelia Vlad