ACUM:
6.00
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Stâlp avariat pe Dobrogeanu Gherea după ce a fost lovit de un autoturism. Curentul și circulația vor fi oprite în zonă, luni, pentru reparații

Publicat: joi, 30 Aprilie 2020 , ora 15.32
Sursa foto SDEE Transilvania Sud SA
Sursa foto SDEE Transilvania Sud SA

Un stâlp de susținere a rețelei electrice de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, numărul 18, a fost grav avariat, ieri, după ce a fost lovit de un autoturism.

În acest moment el prezintă un real pericol pentru siguranța cetățenilor și a imobilelor din zonă, precizează reprezentanții companiei de electricitate.

Pentru înlocuirea acestuia este necesară o lucrare, în regim de urgență, ce se va desfășura în ziua de luni, 04 mai 2020, în intervalul orar 09:00 – 14:00. Lucrarea va dura 5 ore și nu poate fi efectuată fără întreruperea alimentării cu energie electrică a locuitorilor de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea. De asemenea, circulația rutieră va fi întreruptă în acest segment orar.

Reprezentanții companiei își cer scuze pentru disconfortul creat locatarilor și participanților la trafic și dau asigurări că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor.

Radio România Brașov FM