ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

213 persoane în carantină și 320 în autoizolare, la Brașov

Publicat: marți, 5 Mai 2020 , ora 17.23
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

213 persoane sunt astăzi în carantină, iar alte 320 sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu pe raza județului Brașov, informează Direcția de Sănătate Publică.

Polițiștii și jandarmii au continuat misiunile impuse de starea de urgență și de ordonanțele militare aflate în vigoare, efectuând controale și verificări, escortând convoaie auto și asigurând paza locațiilor de carantinare.

În ultimele 24 de ore, aceștia au efectuat 296 de verificări ale respectării condițiilor autoizolării la domiciliu. De la ultima raportare, pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare, precum și pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență, 231 de brașoveni au primit sancțiuni în valoare de aproximativ 235.000 lei. 

La rândul lor, polițiști rutieri au organizat filtre pe șosele, fiind verificate circa 800 de persoane și peste 500 de autovehicule. În urma acestor acțiuni, au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, potrivit datelor oficiale transmise de la biroul de presă al Prefecturii județului Brașov.

Camelia Vlad