ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cum vom merge la Zoo, din 19 mai

Publicat: marți, 12 Mai 2020 , ora 16.58
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Grădina Zoologică Brașov se redeschide din 19 mai, cu program de vară, între orele 9.00 – 20.00, de marți până duminică. În zilele de luni, Zoo este închisă. În schimb, până la noi reglementări, Planetariul, Turul virtual safari, Clădirea exotică și Casa maimuțelor rămân închise, nefiind accesibile publicului vizitator nici după 19 mai.


Cei care vor dori să meargă să vadă animalele, vor trebui să respecte mai multe reguli. În primul rând, vizitatorii trebuie să știe că e necesar să respecte distanțarea socială, adică, să păstreze minim un metru și jumătate între ei și alți vizitatori, între ei și personalul Zoo sau animalele din colecție – acolo unde situația permite apropierea la distanțe mai mici.


Vizitatorii sunt rugați să nu urce pe gardurile de separare și nici să nu se aplece peste acestea.


Cât despre bilete, acestea pot fi cumpărate și online. Dacă nu, le puteți lua de la casierie, dar, la coadă, respectați distanța de un metru și jumătate. Este recomandat să plătiți cu cardul.


În situația în care se impune limitarea numărului de vizitatori ce pot fi admiși în același timp în incinta grădinii zoologice și acest număr va fi depășit, vizitatorii de la coadă vor fi rugați să aștepte și vor intre pe măsură ce ies alți turiști.


În Zoo Brașov vă veți plimba cu mănuși pe mâini și măști de protecție pe față. Ieșirea vizitatorilor va fi deservită de sistemul de turnicheți amplasat pe latura corespunzătoare parcării mari. Excepție fac vizitatorii cu cărucioare pentru copii și persoanele cu dizabilități care se deplasează în scaun cu rotile, ce vor ieși pe poarta de la casierie.

Adina Chirvasă