ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Program modificat la serviciile de pașapoarte și permise auto. Intră doar cei cu temperatura corpului sub 37 de grade

Publicat: luni, 18 Mai 2020 , ora 13.03
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Începând de astăzi, activitatea de lucru cu publicul la Serviciul Pașapoarte Brașov și la Serviciul Înmatriculări și Permise Auto se desfășoară în intervalul orar 8.00 - 20.00. Totuși, publicul nu are acces la ghișee decât în urma programării online și neapărat cu mască și mănuși.


La intrarea în sediul instituției, celor care doresc să depună documentele necesare le va fi luată temperatura, iar dacă aceasta depășește 37,3 grade vor fi refuzați.


Termo-scanarea se aplică și angajaților, la intrarea în tură. De asemenea, au fost stabilite reguli de distanțare și protecție.


“Pentru buna desfășurare a activității s-au luat și măsuri de respectare a distanței interpersonale prin marcaje. De asemenea cu ajutorul Grupării de Jandarmi Mobilă din Brașov a fost detașat personal care asigură ordinea la intrare, precum și direcționarea pe fiecare serviciu”, a spus Cătălin Văsii, prefectul Județului Brașov.Au fost fixate culoare spre ghișee, iar băncile de așteptare au fost dispuse în așa fel încât să fie respectată distanța de protecție de 1,5 metri. Tot în incinta sediului în care funcționează cele două servicii s-au amplasat recipiente cu substanțe dezinfectante.

Camelia Vlad