ACUM:
21.00
80's till 90's
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Veți intra după reguli speciale la birourile Primăriei

Publicat: miercuri, 20 Mai 2020 , ora 11.19
Sursa foto SRR
Sursa foto SRR

Atenție, brașoveni! Dacă aveți treabă la Centrul de Informații pentru Cetățeni, precum și la Autoritate Tutelară și Relații cu Proprietarii, trebuie să știți că va fi necesar să respectați mai multe reguli, pentru a intra.


Astfel, pe lângă mască de protecție, obligatorie, la Centrul de Informații pentru Cetățeni, accesul se face limitat cu respectarea unei distanțe de 2m între persoane și respectarea principiului ,,Iese o persoană, intră o persoană”. Temperatura vă va fi măsurată la intrare, iar dacă depășiți 37,3, nu veți intra.


Când sunt mai mulți solicitanți, zona de așteptare este afară, lângă intrarea în primărie,cu respectarea distanței de separare de 2m. 


La Autoritate Tutelară și Relații cu Proprietarii, care au sediul în Centrul Civic, pe Mihail Kogălniceanu, programul este zilnic între 8.00 și 14.00. Însă, trebuie să vă faceți programare telefonică pentru a ajunge aici, tocmai pentru a evita aglomerarea. Și aici, accesul va fi după principiul, iese o persoană, intră o persoană. De asemenea, veți intra doar dacă aveți temperatura sub 37,3 și purtați mască de protecție.

Adina Chirvasă