ACUM:
21.00
80's till 90's
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Hotelierii din Poiana Brașov își așteaptă clienții, în acest weekend

Publicat: marți, 26 Mai 2020 , ora 17.07
Sursa foto Facebook / Poiana Brașov
Sursa foto Facebook / Poiana Brașov

Operatorii din turism din Poiana Brașov se pregătesc de weekendul prelungit care urmează. Pentru că luni, 1 iunie, este zi liberă, proprietarii de hoteluri, dar și cei de terase fac ultimele pregătiri pentru a-și întâmpina clienții așa cum se cuvine.


Cei care lucrează în domeniul ospitalității spun că nu se așteaptă la foarte multă lume, însă speră, totuși, ca oaspeții să le treacă pragul, astfel că iau toate măsurile care se impun pentru evitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.


Hotelurile, rând pe rând încep să deschidă. Urmează terasele, câteva restaurante tradiționale care oferă chiar un peisaj pitoresc foarte plăcut cu grădini frumoase unde se vor respecta toate normele înaintate până acum - de distanțare fizică, de distanțare între mese, dezinfectant, un număr maxim de persoane care vor sta la masă”, a spus președintele Asociației de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea.


Operatorii din turism speră ca peisajele pitorești și aerul curat să atragă, în Poiană, cât mai mulți amatori de drumeții în natură, astfel că propietarii unităților de alimentație caută, acum, soluții de servire a mesei.


“Deja acum, pe weekendul acesta vor fi ceva rezervări acolo unde pensiunile și hotelurile au decis să țină deshis pentru că este și un weekend prelungit. Cu siguranță se vor descurca și în ceea ce privește servirea mesei, atâta timp cât vor fi câteva terase deschise. Există și opțiunea delivery, așadar sejurul va fi unul plăcut, cu puțină lume, cu foarte multă liniște, drumeții, plimbări în aer liber, dar eu cred că acum mai mult ca niciodată vor fi apreciate aceste escapade în natură”, a adăugat Roxana Cojocea.


Hotelierii din Poiana Brașov speră să nu mai existe și un al doilea val al epidemiei de coronavirus, astfel încât iubitorii de schi să se poată bucura din plin, la iarnă, de zăpadă. 

Monica Neacșu