ACUM:
0.00
Transilvania by night
ACUM:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Directorii de școli, chemați să primească materialele de protecție anti-Covid, de la Primărie

Publicat: vineri, 29 Mai 2020 , ora 15.15
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Municipalitatea a împărțit, astăzi, materialele de dezinfecție și protecție împotriva răspândirii coronavirusului pentru școlile din oraș care urmează să se redeschidă pentru elevii din clasele terminale, din 2 iunie.


“Distribuim dezinfectanți de mâini - 2000 de litri am comandat, dezinfectant de suprafețe - 200 de cutii de 300 de pastile fiecare cutie, săpun lichid vreo 3000 de litri. Măși la toate școlile – 30.000 de măști distribuite, termometre - în funcție de numărul de intrări și de corpuri, dispensere pentru hârtie și dispensere pentru săpun și dezinfectant “, a spus Emil Pușcașu, șeful Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Brașov.Materiale au primit și directorii de grădinițe din municipiu, pentru că și ei urmează să se ocupe de procedurile de înscriere sau reînscriere a copiilor. În total, sunt 63 de unități care au primit materiale – 38 de școli și 25 de grădinițe.


Reamintim că, din 2 până în 12 iunie, elevii din clasele terminale revin în școli pentru pregătirea examenelor de final de ciclu școlar. Din 15 iunie începe Evaluarea Națională, iar din 22 iunie – Bacalaureatul.

Adina Chirvasă