ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Top 30 Brașov FM (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Festivalul de Film și Istorii Râșnov se va desfășura, anul acesta, în două etape

Publicat: luni, 1 Iunie 2020 , ora 13.35
Sursa foto Facebook
Sursa foto Facebook

Festivalul de Film și Istorii Râșnov se va desfășura, anul acesta, în două etape, mai exact în perioadele 17 - 26 iulie și 21 - 30 august. Organizatorii au luat această decizie pentru a respecta măsurile de distanțare impuse de pandemia de coronavirus în condițiile în care programul este foarte dens și cuprinde zeci de proiecții de film, dezbateri, concerte, spectacole de teatru, lansări de carte și expoziții. Tematica aleasă pentru anul acesta este „Război și Pace”.


“În prima parte a festivalului din iulie vom discuta mai mult despre pace. Vor fi dezbateri, vor fi concerte la bisericile fortificate, iar în august, va fi varianta puțin mai razboinică - se va discuta despre războaiele de-a lungul istoriei. Am luat această decizie să împărțim festivalul în două pentru a nu ne aglomera și pentru a respecta, totuși, regulile impuse de autorități în cazul acestei pandemii de coronavirus”, a spus Răzvan Iancu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Râșnov.


Mai multe detalii despre programul complet al festivalului vor fi transmise de către organizatori, în perioada imediat următoare.

Monica Neacșu