ACUM:
6.00
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

O nouă bandă de circulație la ieșirea din cartierul Bartolomeu, în zona Complexului

Publicat: luni, 15 Iunie 2020 , ora 16.13
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Strada Lungă va avea încă o bandă de circulație pe sensul de intrare în giratoriul de la Complexul Bartolomeu, la trecerea la nivel cu calea ferată, cum vii dinspre Bartolomeu. Astfel, la orele de vârf mnu vor mai fi blocaje în zonă. Lucrările au început în acest sfârșit de săptămână și au fost deja realizate două dintre cele trei traversări care formează pasajul.


În urmă cu câteva săptămâni am purtat discuții cu conducerea CFR-ului pentru a repara trecerea la nivel cu calea ferată din Bartolomeu, zona Strada Lungă. În urma discuțiilor, cei de la CFR s-au apucat să repare dalele STRAIL pe calea ferată, urmând ca imediat după ce aceștia termină să intervenim la crearea unei noi benzi de circulație care să descongestioneze traficul la nivel cu calea ferată”, a spus directorul Direcției Tehnice din cadrul Primăriei Brașov, Raul Negoiță.



În timpul săptămânii se poate circula în zonă, dar, în week-end, circulația va fi din nou închisă mașinilor. Astfel, în week-end, accesul spre și dinspre cartierul Bartolomeu se va putea face pe strada Spicului - strada Fânarului - sensul giratoriu Hornbach, trecerea la nivel cu calea ferată de la str. De Mijloc sau strada Grigore Ureche-pasajul Fartec.

Adina Chirvasă