ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Spectacolele Operei din acest sfârșit de săptămână, doar în curtea instituției, cu bilete

Publicat: marți, 16 Iunie 2020 , ora 17.04
Sursa foto Facebook / Opera Brașov
Sursa foto Facebook / Opera Brașov

Opera Brașov continuă evenimentele în aer liber și propune brașovenilor de toate vârstele un program variat, pentru toate gusturile.


Astfel, joi, de la ora 19.00, sunteți invitați la o o incursiune „Prin lumea muzicii de film”, iar sâmbătă, la o seară de balet, de la aceeași oră.


Duminică va fi ziua micuților spectatori, care sunt așteptați, de la orele 17.00 și 18.30, la spectacolul „Frumoasa din Pădurea Adormită”. La toate spectacolele, accesul se va face cu bilet, ce au prețuri cuprinse între 10 și 15 lei.


În această săptămâna se vor pune și biletele în vânzare. Acestea se vor găsi numai cu două ore înainte de începerea fiecărui eveniment la sediul Operei Brașov”, a spus Cecilia Toma, purtător de cuvânt al Operei Brașov.


Atenție, însă! Veți intra după ce vi se măsoară temperatura și doar dacă aveți mască, pe care o veți purta pe toată perioada spectacolului. Brașovenii care au simptome de infecție respiratorii sau au temperatură, sunt rugați să rămână acasă.

Adina Chirvasă