ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Bărbat din localitatea brașoveană Ungra, dat dispărut

Publicat: miercuri, 24 Iunie 2020 , ora 12.25
Sursa foto IPJ Brașov
Sursa foto IPJ Brașov

Un bărbat de 51 de ani din localitatea brașoveană Ungra a plecat de acasă marți seara, în jurul orei 19:00 și nu s-a mai întors.


Îngrijorată, concubina sa a anunțat a doua zi dimineața, la ora 9:00, poliția. Femeia le-a spus oamenilor legii ca bărbatul a pornit în direcția satului Crihalma, însă nu a spus nimănui unde pleacă.


Bărbatul dispărut are o înălțime de 1,65 m, greutate 60 kg, păr brunet, ochi albaștri, fața ovală, ten măsliniu, fără semne distinctive. La momentul plecării purta pantaloni de culoare neagră, cu dungi de culoare verde și o bluză de trening de culoare neagră.


Bărbatul nu are asupra sa act de identitate, telefon mobil sau alte bunuri. Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112. 

Sorin Țârcă