ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Termometre și combinezoane, de peste 100.000 de lei, donate Brașovului de către chinezi

Publicat: joi, 25 Iunie 2020 , ora 17.32
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

500 de bucăți de costume medicale și 500 de termometre non-contact a primit Primăria municipiului Brașov, din China. Vorbim despre o donație făcută de guvernul provinciei Hubei, donație care are o valoare de peste 100.000 de lei. 


Știți bine în prima fază când nu se găseau produse am făcut o scrisoare reprezentanților din această provincie care au fost, cu ceva timp în urmă, în vizită la Brașov. Le-am solicitat, dacă există posibilitatea, să ne sprijine. Am fost plăcut surprins ca după 10-12 zile să primim un răspuns prin care ne-au confirmat că au primit scrisoarea de la noi. Au stat mai mult în vamă, ca să vă spun acest lucru, pentru că a durat 10-12 zile până să vină din China dar au stat alte două săptămâni în vamă din cauza formalităților greoaie. Dincolo de distanța pe care o avem cred că gestul este mai important decât valoarea”, a spus primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.Termometrele vor fi folosite în școli sau alte instituții unde este nevoie, iar combinezoanele - la dezinfecții sau în alte situații asemănătoare.

Adina Chirvasă