ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Cluburi sportive private din municipiu ar putea avea antrenamente în sălile de sport ale școlilor din oraș

Publicat: vineri, 3 Iulie 2020 , ora 13.44
Sursa foto romania-actualitati.ro
Sursa foto romania-actualitati.ro

Cluburi sportive private din municipiu ar putea avea antrenamente în sălile de sport ale școlilor din oraș sau în bazele sportive administrate de municipalitate.


Până acum, orele la care copiii pot ajunge la antrenamente sunt destul de puține, iar terenurile - fie ele în aer liber sau în sală - sunt aglomerate, ceea ce nu permite un antrenament optim pentru performanță. De acest lucru s-au plâns reprezentanții a șapte cluburi sportive private din Brașov, cu activitate în fotbal, volei și baschet.


Unde este infrastructură să punem la punct un grafic coerent împreună cu unitățile de învățământ și am stabilit aici cine se va ocupa la nivelul Primăriei, respectiv viceprimarul municipiului Brașov, iar la Direcția de infrastructură, personalul de acolo, la fel, va pune la punct un program coerent în așa fel încât să stabilim și acolo, în funcție de programul de pregătire și de competițiile la care toți sunt angrenați, să vedem și acolo care sunt soluțiile și să punem lucrurile la punct împreună”, a spus primarul municipiului Brașov, George Scripcaru.


În următoarele săptămâni urmează să fie făcut un inventar al acestor spații.


Adina Chirvasă