ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Copii intoxicați cu ciuperci, la Bran

Publicat: marți, 7 Iulie 2020 , ora 15.28
foto: Radio România Brașov FM
foto: Radio România Brașov FM

Poliția Stațiunii Bran a fost sesizată, astăzi, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că mai multe persoane din satul Peștera, comuna Bran, județul Brașov, au stări de rău și au nevoie de asistență medicală. Din cercetări a rezultat faptul că șase copii, cu vârste cuprinse între 4-12 ani, împreună cu un adult, asistent social al unei fundații, în timp ce se aflau la o cabana care aparține fundației, s-ar fi intoxicat în urma consumării unor ciuperci pe care le-au cules din pădure și ulterior le-au gătit, potrivit reprezentantului IPJ Brașov, Nadia Olaru.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a adăugat că au fost transportate la spital șapte persoane - o femeie în vârstă de 56 de ani și cei 6 copii - care acuzau stări de rău în urma unei posibile toxiinfecții alimentare cu ciuperci.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și ale Ambulanței. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt.

Camelia Vlad