ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Doar azi se vând, „la liber”, 200 de bilete în stațiunile de tratament

Publicat: joi, 9 Iulie 2020 , ora 11.21
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

200 de bilete de tratament vinde „la liber” Casa Județeană de Pensii Brașov, doar astăzi. Vorbim despre bilete de trament care au venit în această săptămână, din care o parte au fost date seniorilor care au depus cereri.

În primă fază s-a făcut alocarea prin sistemul informatic tuturor pensionarilor care au depus cereri și au solicitat bilete în această perioadă. Au fost valorificate circa 100 de bilete. Începând de astăzi se vând la liber biletele care au rămas disponibile pentru persoanele care îndeplinesc condiții adică trebuie să fie pensionari sau asigurați în sistemul public de pensii”, a spus Delia Tîrcolea, purtătorul de cuvânt al Casei Județene de Pensii. Biletele sunt cu plecare din 10 iulie și se vând pe principiul „primul venit, primul servit”, însă doar pentru seniori sau asigurați în sistemul public de pensii. Aceștia trebuie să plătească 50% din veniturile pe care le au pe un bilet.

Adina Chirvasă