ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Top 30 Brașov FM (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Descoperit că nu este polițist după ce nu a purtat mască în autobuz

Publicat: marți, 14 Iulie 2020 , ora 17.15
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

Respectarea regulilor de protecție împotriva Covid nu l-au interesat, iar asta îl va costa nu doar o amendă, ci și răspunderea penală. Radio România Brașov FM prezenta, într-un material din 26 iunie, cum o persoană îmbrăcată în uniformă de polițist circula cu autobuzul RATBV fără a purta mască.

Poliția Municipiului Brașov s-a autosesizat și a început cercetările, iar în urma acestora, oamenii legii au constatat că respectivul bărbat nu mai este polițist.

„Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză nu mai deține calitatea de polițist local din anul 2010 și nu avea, astfel, dreptul sa poarte uniforma acestei instituții. Barbatului i s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “uzurparea de calități oficiale”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Polițiștii spun că și astăzi l-au găsit purtând un tricou cu însemnele oficiale ale Poliției Locale, în municipiul Brașov.  Bărbatul are 46 de ani și este din Racoș.

Mai multe informații, aici:

http://www.radiobrasovfm.ro/stire/regulile-sunt-i-pentru-cei-care-vegheaza-la-respectarea-lor-persoana-imbracata-in-uniforma-de-poliist-filmata-fara-masca-in-autobuzul-rat/2727361/5781/5

Sursa foto/video Radio România Brașov FM 

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video Radio România Brașov FM
Adina Chirvasă