ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Incident la Lunca Câlnicului. Foc de avertisment după ce un jandarm a fost atacat de câinele unui bărbat recalcitrant, în apropierea unei secții de votare

Publicat: duminică, 27 Septembrie 2020 , ora 18.59

Un bărbat din Lunca Câlnicului a ajuns în arestul poliției în această după amiază, după ce ar fi făcut scandal în apropierea unei secții de votare din localitate. Un jandarm care a intervenit a fost nevoit să tragă un foc de avertisment, după ce câinele localnicului a sărit la el.

“În jurul orei 16.45, în apropierea unei secții de votare amplasată pe raza localității Lunca Câlnicului din județul Brașov, o persoană de sex masculin,ar fi proferat injurii și expresii jignitoare și mesaje ce conțineau aspecte de natură electorală către persoanele, aflate în proximitate. Persoana în cauză a fost avertizată verbal, în repetate rânduri, de către jandarmul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu la secția de votare, bărbatul continuând să se manifeste agresiv verbal. Jandarmul a procedat la încătușarea persoanei în cauză, moment în care din curtea acestuia a ieșit un câine, care s-ar fi repezit către reprezentantul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov. Acesta, observând animalul îndreptându-se către el, a efectuat un foc de avertisment, procedând apoi la încătușarea persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 57 ani din localitatea Lunca Câlnicului din județul Brașov” au precizat reprezentanții IPJ Brașov.


Nu s-au înregistrat victime și nici pagube materiale în urma incidentului, a mai precizat sursa citată. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun, sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Radio România Brașov FM