ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
9.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

A început campania de curățenie de toamnă, la Brașov

Publicat: marți, 29 Septembrie 2020 , ora 14.35
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Până în 30 octombrie, trotuarele și zonele verzi din oraș sunt într-un amplu proces de curățenie. A început deja luna curățeniei de toamnă în municipiu, iar în mai multe cartiere au fost aduse deja containerele de mari de 8 metri cubi pentru depozitarea deșeurilor rezultate în urma curățeniei de toamnă din locuințe.


“Containerele sunt amplasate în locurile tradiționale, cunoscute deja de cetățenii Brașovului. În aceste containere se pot depune toate materialele de care vor cetățenii să se debaraseze în această perioadă. Ele vor fi transportate de către operatori în locurile special amenajate. Totodată, rugăm cetățenii ca în aceste containere să nu se depoziteze materiale rezultate din construcții. Ele sunt pentru resturi, deșeuri rezultate din curățenia din casă, nu pentru materiale de construcții din demolări”, a spus viceprimarul municipiului Brașov, Barabas Laszlo.

Pentru situațiile când deșeurile rezultate în urma curățeniei de primăvară nu pot fi depozitate în aceste containere, brașovenii pot suna la Dispeceratul Primăriei Brașov, la numărul 0268/405000.         

De asemenea, asociațiile de proprietari pot solicita Serviciului Amenajare Zone de Agrement intervenția pentru toaletarea arborilor și arbuștilor de pe domeniul public.

Adina Chirvasă