ACUM:
6.00
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Maraton de folk, la Râșnov, pentru o cauză nobilă

Publicat: joi, 1 Octombrie 2020 , ora 18.52

Brașovenii și turiștii care iubesc muzica și poezia, muntele și faptele bune sunt așteptați, duminică, la Râșnov, la un adevărat maraton de folk. Evenimentul este cu atât mai ofertant cu cât toate încasările merg către o cauză nobilă.

Mai mulți artiști din județul Brașov dar și din țară au decis să se unească pentru a-l ajuta pe colegul lor Dan Constantinescu a cărui agoniseală de-o viață a fost mistuită, recent, de flăcări. Un incendiu i-a trasformat în scrum atât casa, cât și studioul de înregistrări.

Pentru a-l ajuta, duminică, 4 octombrie, la Râșnov se va desfășura un maraton de muzică bună, la care vor participa, printre alții, Daniel Făt,  Nicu Zota, Walter Ghicolescu, Grupul Om Bun, Iulia Caraiman, Grupul Vocelis, Doi Lupi , Piticu și Călin Todor:

„Împreună cu prietenii mei, artiștii, dar și cu voi, dorim să organizăm acest maraton de muzică folk pentru a-l susține pe prietenul nostru aflat în mare impas, în această perioadă - un incendiu devastator a distrus tot ce au adunat o viață. Vă aștept la Râșnov, în număr cât mai mare, pentru că împreună putem schimba viața acestei familii”, a spus artistul Călin Todor.

Evenimentul va începe la ora 12.00, pe drumul care face legătura între Râșnov și Pârâul Rece, iar biletele pot fi achiziționate online:

„Biletele se pot procura de pe iabilet.ro sau eventim.ro. Vă mulțumesc și vă aștept la o distracție pe cinste”, a adăugat Călin Todor.

Concertele din cadrul maratonului folk de la Râșnov se vor desfășura în două părți. Pentru fiecare dintre acestea, prețul unui bilet este de 30 de lei. Un abonament valabil pentru întreaga zi costă 50 de lei.

Monica Neacșu