ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
iSport
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

11 unități școlare din Drăguș, Prejmer și Hălchiu, în online pentru 14 zile. Afectați sunt peste 2300 de copii și 137 de cadre didactice

Publicat: miercuri, 7 Octombrie 2020 , ora 13.36
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

11 unități școlare din Drăguș, Prejmer și Hălchiu intră, de joi, în scenariul roșu, pentru 14 zile. Afectați sunt peste 2300 de elevi și 137 de cadre didactice, didactice auxiliare și nedidactice. Decizia a fost luată azi, în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

“Facem precizarea că trecerea în scenariul roșu, ce presupune susținerea activităților didactice exclusiv online, este posibilă pentru toți elevii din unitățile școlare de pe raza localităților comunei Prejmer, având în vedere achiziția și distribuirea de tablete de către primăria comunei, înainte de începerea anului școlar. Pentru celelalte, autoritățile publice, împreună cu conducerile unităților școlare vor asigura cadrul logistic și metodologic pentru accesul tuturor elevilor la cursurile online”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur.

Reamintim că, în scenariul roșu, în prezent, sunt și unitățile școlare din Tărlungeni și Lunca Câlnicului și Șoarș.

Adina Chirvasă