ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Creșele de stat din municipiu se redeschid, mâine

Publicat: marți, 8 Decembrie 2020 , ora 18.22
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

De mâine, micuții brașoveni se vor putea întoarce la creșele de stat din municipiu. Cel puțin pentru următoarele două săptămâni până la intrarea în vacanța de iarnă.

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Brasovului, Flavia Boghiu, care a explicat ce măsuri au fost luate pentru ca toți copiii, dar și părinții și personalul creșelor să fie în siguranță.

„A început testarea rapidă a tuturor angajatilor. Până acum, nu avem nici un caz pozitiv și am reușit să facem și dezinfecția tuturor spațiilor. De aceea, începând de mâine, în condiții de siguranță, putem să redeschidem creșele”, a spus Flavia Boghiu.

Pentru că micuții au lipsit o perioadă îndelungată de la creșe, este necesar ca părinții să aducă avizul pentru reintrarea în colectivitate, de la medicul de familie.

Elevii, în schimb, vor continua cursurile online până în data de 23 decembrie, când intră în vacanța de iarnă. Decizia a fost luată, ieri, de Comitetul Național pentru Situații de Urgență, la solicitarea Ministerului Educației, în contextul în care numărul infectărilor noi cu coronavirus este în continuare ridicat.

Sorin Țârcă