ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

80% dintre farmaciștii brașoveni, dornici să se vaccineze anti-COVID 19

Publicat: duminică, 10 Ianuarie 2021 , ora 13.51
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

O mare dintre farmaciștii brașoveni, în jur de 80%, a arătat deschidere pentru a se vaccina împotriva virusului Covid-19, a declarat președinta Colegiului Farmaciștilor Brașov, Mirela Zamfirescu. Ea s-a programat la rândul ei, pentru vaccinare, la începutul săptămânii viitoare, după ce s-a informat despre contraindicații.

Administratorul unui lanț farmaceutic din Brașov, Silviu Ioniță, a confirmat situația raportându-se la personalul din farmaciile pe care le reprezintă.

De altfel, Silviu Ioniță, care s-a vaccinat în aceste zile alături de alți colegi, a spus că nu a avut reacții adverse, iar organizarea personalului responsabil cu vaccinarea este exemplară.

În farmacii nu se poate comercializa vaccinul împotriva Covid-19, însă sunt numeroși pacienți care solicită informații despre beneficiile, contraindicațiile și reacțiile adverse ale acestuia, a mai transmis Silviu Ioniță.
Camelia Vlad