ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Prefectul județului Brașov, alături de primul pacient din etapa a II-a care s-a vaccinat la CATTIA

Publicat: luni, 18 Ianuarie 2021 , ora 10.00
foto: Prefectura Brașov
foto: Prefectura Brașov

Primul pacient vaccinat în municipiul Brașov în cadrul etapei a II-a de vaccinare împotriva COVID-19 a fost o brașoveancă (foto centru), programată astăzi, la orele 8:00 la Centrul de vaccinare de la CATTIA (Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri, str. Institutului nr.35).

Alături i-a fost prefectul județului, Cătălin Văsii, care a fost prezent și la vaccinarea primului pacient brașovean imunizat în etapa I, respectiv dr. Andreea Moldovan, actualul secretar de stat la Ministerul Sănătății.

„Am ținut să fiu alături de primul brașovean care se vaccinează în etapa a II-a, la fel cum am fost prezent la vaccinarea primului brașovean din etapa I-a, pentru a transmite, și cu această ocazie, mesajul că vaccinarea este șansa noastră de a reveni la o viață cât mai apropiată de normalitate, așa cum ne dorim cu toții, după un an foarte greu. Țin să mulțumesc d-nei director executiv al DSP Brașov, dr. Andrea Neculau, personalului medical din centrele de vaccinare, municipalității brașovene și autorităților locale din județ care au operaționalizat aceste centre pentru implicare și pentru că, realmente, au pus și pun suflet în ceea ce fac”, a declarat prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii.”

Amintim că în etapa a II-a a campaniei de vaccinare sunt incluse persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum și personalului-cheie care desfășoară activități în domenii esențiale.

Camelia Vlad