ACUM:
14.05
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Contractul pentru construirea sălii de sport de la Școala Nr.2, semnat abia acum

Publicat: vineri, 22 Ianuarie 2021 , ora 17.10
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov

Contractul pentru construirea sălii de gimnastică de la Școala Gimnazială nr. 2 a fost semnat de municipalitate și câștigătorul licitației abia acum. Despre semnarea contractului se vorbea încă din luna octombrie a lui 2020, când a fost semnat raportul de adjudecare. Urma, în scurt timp, să fie semnat contractul pentru execuție. Însă acest lucru a fost făcut abia recent.

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban a explicat motivele care au dus la această întârziere:

''Am întârziat pentru a da șanse noului director tehnic de a analiza toate aspectele ce țin de această investiție. Am avut propriile semne de întrebare cu privire la această valoare pentru că este o valoare mare față de alte investiții de așa natura, însă este o valoare fundamentată de un studiu de fezabilitate, de un deviz și care deja au fost recepționate de către administrația locală''''Am întârziat pentru a da șanse noului director tehnic de a analiza toate aspectele ce țin de această investiție. Am avut propriile semne de întrebare cu privire la această valoare pentru că este o valoare mare față de alte investiții de așa natura, însă este o valoare fundamentată de un studiu de fezabilitate, de un deviz și care deja au fost recepționate de către administrația locală''

Lucrările urmează să fie executate de o asociere de firme brașovene. Contractul are o valoare de aproximativ 18 milioane de lei, cu tot cu TVA, iar fondurile sunt suportate de la bugetul local.

Lucrările ar trebui finalizate în 14 luni de la deschiderea șantierului. Sala de sport va oferi facilități și pentru antrenamentele sportivilor și va găzdui și competiții de gimnastică.

Adina Chirvasă