ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.05
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Incendiu mortal în Brașov

Publicat: vineri, 29 Ianuarie 2021 , ora 21.24
foto: ISU Brașov
foto: ISU Brașov

O persoană a murit, alte 50 au fost evacuate în această seară, în urma unui incendiu iscat într-un bloc de pe strada Aleea Violetelor din municipiul Brașov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Luiza Dănilă, la eveniment au intervenit 4 autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, 2 autoscări mecanice și 2 echipaje SMURD. La momentul intervenției echipajelor de urgență, focul ardea cu putere. Din nefericire, la adresă a fost găsită o victimă carbonizată. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

La fața locului s-au deplasat și echipe de cercetare penală din cadrul Poliției Brașov.

Cu detalii, agent principal de Poliție, Nadia Olaru: "În jurul orei 18.25, Secția 5 Poliție Brașov a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la nivelul unui imobil din municipiul Brașov se desfășoară un incendiu. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov și pompieri, cei din urmă lichidând incendiul. Un bărbat, în vârstă de 84 ani, a fost găsit decedat în interiorul imobilului. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de «ucidere din culpă» și «distrugere din culpă», instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor."

Camelia Vlad