ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Amenzi în sălile cu jocuri de noroc din Brașov

Publicat: duminică, 31 Ianuarie 2021 , ora 14.22
Sursa foto: SRR
Sursa foto: SRR

50.000 de lei este suma amenzilor aplicate de polițiștii brașoveni în urma controalelor la firmele cu licențe în domeniul jocurilor de noroc. Acțiunile de verificare au avut loc în intervalul 27-30 ianuarie, când s-a constatat că în sălile cu jocuri de noroc nu au fost respectate prevederile legale cu privire la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Pentru abaterile constatate în acest sens au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale.

''Polițiștii brașoveni au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat al acestor acțiuni fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Echipe mixte formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, polițiști locali, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și Grupării Mobile de Jandarmi "Burebista" Brașov, sub autoritatea Instituției Prefectului, au organizat și desfășurat noi activități de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Forțele de ordine au acționat în zonele aglomerate, centre și societăți comerciale, piețe, precum și în stațiile și mijloacele de transport în comun pe raza județului Brașov. Activitățile desfășurate de către polițiștii brașoveni sunt adaptate permanent în funcție de datele transmise de către Direcția de Sănătate Publică Brașov privind zonele unde există focare, în vederea limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.'' a declarat reprezentantul IPJ Brașov, agent de poliție, Nadia Olaru.

De asemenea, au fost informați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov, care pot lua la rândul lor măsuri în cazul nerespectării programului de muncă.

Camelia Vlad