ACUM:
14.05
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Brașovul va avea prefect liberal!

Publicat: luni, 1 Februarie 2021 , ora 23.51
foto: Radio România Brașov FM
foto: Radio România Brașov FM

Președintele PNL Brașov, totodată președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, a anunțat că pentru postul de prefect al județului Brașov va fi numit un liberal. Decizia a fost luată în această seară, în urma negocierilor din cadrul coaliției PNL-USR PLUS-UDMR.

"În cursul zilei de astăzi am făcut parte din comisia de negociere în cadrul coaliției și mă bucură faptul că PNL a obținut funcția de prefect la nivelul județului Brașov. Este extrem de important ca noi să punem în aplicare proiectele și programul pe care le-am stabilit atât în campania electorală de la locale, cât și în cea de la parlamentare", ne-a declarat Adrian Veștea cu puțin timp în urmă.

Actualul prefect, Cătălin Văsii, a preluat funcția în decembrie 2019, susținut de liberali, însă la această oră încă nu se știe dacă va fi menținut pe post. Decizia finală cu privire la numirea prefectului la Brașov va fi luată în urma consultărilor din cadrul formațiunii politice la nivel central. Cele două funcții de subprefect din județ vor fi ocupate de reprezentanți ai partenerilor din coaliție, respectiv UDMR și USR PLUS.

Camelia Vlad