ACUM:
8.05
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

De luni, în municipiul Brașov revin în grădinițe preșcolarii. În școli vor participa fizic la ore clasele primare și cele terminale

Publicat: marți, 2 Februarie 2021 , ora 18.46
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

De luni, în municipiul Brașov se reîntorc în grădinițe preșcolarii și revin la școală copiii din clasele primare plus cele terminale, clasele a 8 a si a 12-a. Restul sunt în online. Asta pentru că municipiul este, în prezent, în scenariul galben – are o rată de infectare de 2,71 la mia de locuitori.

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, și viceprimarul Flavia Boghiu, au avut, deja, o înâlnire cu inspectorul școlar general al IȘJ Brașov, prof. Ovidiu Tripșa. Potrivit edilului, municipiul este pregătit pentru deschiderea școlilor în siguranță, iar în cadrul întâlnirii au fost stabilite palierele de acțiune unde poate interveni Primăria pentru revenirea în siguranță în școli.

Pe de altă parte, edilul îi îndeamnă pe brașoveni să intre pe portalul de informare despre pandemie și, în formularul de contact, să adreseze întrebări și sugestii legate de cum poate municipalitatea să vină în întâmpinarea nevoilor părinților sau copiilor.

Adina Chirvasă