ACUM:
8.05
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Un concurs APArte, în luna martie, pentru elevi. Provocare de la Compania APA

Publicat: miercuri, 10 Martie 2021 , ora 17.57
Sursa foto https://www.apabrasov.ro/
Sursa foto https://www.apabrasov.ro/

În această lună, Compania APA îi provocă pe elevi la un concurs APArte. Vorbim despre o competiție în care elevii, de la clasele pregătitoare până la a VIII-a, trebuie să-și pună imaginația la lucru și să rezolve cerințele organizatorilor pe tema deșeurilor care ajung în canalizare, din nepăsare sau neatenție.

Nu întâmplător, pentru că, numai anul trecut, de exemplu, cei de la Compania APA au făcut mai multe campanii în care le-au reamintit constant brașovenilor că șervețele umede sau bețigașele de urechi nu se aruncă în toaletă. Concursul va fi derulat doar în online.

“Invităm toate cadrele didactice doritoare de la școlile din județul Brașov, să-și înscrie elevii și să se alăture acestei idei. Avem tematici grupate pe categorii de vârstă, pentru claasele 0-II, III-IV și V-VIII. Premiile, la fel, sunt asortate și adaptate în funcție de nevoile elevilor la orele de curs. Detalii despre ce aveți de făcut și în ce constă fiecare probă, găsiți pe www.apabrasov.ro, a spus purtătorul de cuvânt al Companiei Apa Brașov, Alina Bălătescu.

Înscrierea trebuie făcută de cadre didactice. Prima condiție, elevii să fie grupați în echipe de minim 3 și să-și ia un nume.

Echipele câștigătoare vor fi anunțate în data de 31 martie, pe website și Facebook, iar premiile vor putea fi ridicate de la sediul Companiei Apa, până în 9 aprilie, de către cadrul didactic care a făcut înscrierea.

Adina Chirvasă