ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De luni, autobuzele RAT intră pe un nou traseu în zona metropolitană, până în Cărpiniș, iar linia Brașov – Tărlungeni va fi prelungită

Publicat: joi, 11 Martie 2021 , ora 14.50
Sursa foto arhivă / RATBV
Sursa foto arhivă / RATBV

De luni, 15 martie, autobuze RAT vor intra și pe noua linie 531, din zona metropolitană. Aceasta asigură legătura între capătul de linie Poienelor din Brașov, satul Cărpiniș, centrul comunei Tărlungeni și capătul de linie Tărlungeni.

În plus, tot de luni, linia 530 va fi prelungită, atât pe raza municipiului Brașov, cât și pe raza localității Tărlungeni, noul traseu urmând a asigura legătura între capătul de linie Poienelor din Brașov, centrul comunei Tărlungeni și satele Zizin și Purcăreni. 

“Noua formulă a traseului cu indicativul 530 are o lungime de 33 de km tur-retur, iar durata totală a unei curse va fi de 75 de minute. Tot de luni va fi înființată linia 531, va măsura aproape 38 de km și va fi parcursă în 75 de minute dus-întors. În ceea ce privește planul tarifar, acesta rămâne neschimbat pentru linia 530, respectiv 5 lei călătorie, și se va aplica și pentru linia 531”, a spus purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan.

Abonamentul pe unul dintre cele 2 trasee se ridică la 170 de lei pe lună. Practic, de luni, RAT BV va opera 12 trasee în zona metropolitană, asigurând legătura municipiului Brașov cu 10 orașe sau comune învecinate.

Adina Chirvasă