ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Terminalul Aeroportul de la Brașov, în stadiul de retușuri finale și igienizare

Publicat: joi, 11 Martie 2021 , ora 23.48
Sursa foto Consiliul Județean Brașov
Sursa foto Consiliul Județean Brașov
La aproape un an de la momentul începerii lucrărilor la Terminalul Aeroportului Internațional Brașov, construcția este terminată, iar finisajele interioare sunt în stadiu final de execuție, a anunțat joi, chiar de pe șantier, președintele CJ Brașov, Adrian Veștea. 

„Vreau să vă prezint cum arată Terminalul la acest început de martie, astfel încât să rămâneți optimiști că acest obiectiv extrem de important pentru noi, brașovenii, este pe drumul cel bun”, a spus Adrian Veștea.

Singurele lucrări pe care constructorul le mai are în desfășurare sunt retușurile finale, instalarea echipamentelor și sistemelor necesare funcționării Aeroportului, testarea și punerea în funcțiune a tuturor componentelor, montarea mobilierului și igienizarea spațiilor. 

După ce a trecut prin toate spațiile aeroportului, președintele CJ Brașov și-a încheiat vizita chiar în fața terminalului, unde va fi amenajată o parcare pentru autoturisme, cu accesul direct din drumul județean. 

„Pe viitor va trebui cu siguranță să gândim o altă variantă de accesibilizare a Aeroportului Internațional Brașov. Am convingerea că activitatea la aeroport nu se va încheia niciodată și de aceea trebuie să pregătim din timp proiecte de dezvoltare pentru viitor. Sper ca brașovenii și nu numai ei să fie convinși că lucrurile merg într-o direcție bună, că Aeroportul este un obiectiv perfect realizabil și că suntem contemporani cu o mare investiție nu doar pentru județul nostru, ci pentru întreaga țară: primul aeroport construit de la zero după anul 1974”, a adăugat Adrian Veștea.

Obiectivul ar putea fi inaugurat peste 3 luni.
Camelia Vlad