ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua Mondială a Asistenței Sociale a fost marcată online astăzi, la Brașov

Publicat: marți, 16 Martie 2021 , ora 19.41
Sursa foto pixabay.com / radioconstanta.ro
Sursa foto pixabay.com / radioconstanta.ro

Ubuntu: eu sunt pentru că noi suntem. Aceasta este tema Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, marcată, anual, în a treia zi de marți a lunii martie. O zi care nu a trecut neobservată  la Direcția de Asistență Socială Brașov, deși ea a fost marcată online, iar conducerea DAS a transmis mesajul tot în online:

“Asistentul social este cel care dă încredere într-un mâine mai bun, într-o lună mai bună și alături de echipa din care face parte reușește să militeze pentru integrarea socială a fiecărei persoane vulnerabile. Anul acesta, sloganul «Eu sunt pentru că noi suntem » ar trebui să ne fie un îndemn zilnic, prin care să ne facem o autoanaliză și să acționăm fiecare concret, prin comportament, implicare, solidaritate socială în așa fel încât să conșiențizăm cu toții că nu putem fi fericiți decât dacă cei din jurul nostru sunt mai fericiți”, a spus directorul DAS Brașov, Mariana Topoliceanu.

DAS Brașov lucrează, în prezent, cu aproximtiv 40 de asistenți sociali, care se ocupă de toate categoriile de beneficiari, de la persoane fără adăpost și seniori, până la persoane cu dizabilități sau copii în situații vulnerabile, din municipiul Brașov.

Adina Chirvasă