ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târg online de cariere, la Brașov

Publicat: luni, 5 Aprilie 2021 , ora 18.15
Sursa foto arhivă
Sursa foto arhivă

Joi și vineri, 8, respectiv, 9 aprilie, între orele 11:00 și 18:00, brașovenii care își doresc un loc de muncă sau cei care vor să își schimbe jobul o pot face la un târg online de cariere.


Pe targuldecariere.ro/brasov standurile angajatorilor activi vor fi echipate cu joburi actualizate și răspunsuri la întrebările celor care sunt în căutarea unui loc de muncă sau a unor idei de dezvoltare sau schimbare profesională.


Pe lângă prezentările de joburi și companii, cei interesați pot participa și la webinarii în care pot afla și ce spun experții în interviurile despre carieră.


Companii de renume internațional vor fi prezente la târg iar ușile se deschid pentru o serie de poziții din domenii ca BPO, producție, automotive, IT, inginerie, marketing, customer service, suport relații clienți / vânzări și chiar oferte de locuri de muncă de la domiciliu.

Sorin Țârcă