ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

FĂRĂ PROGRAMARE. Peste 5.500 de locuri disponibile la vaccinarea cu serul AstraZeneca, la Brașov

Publicat: marți, 13 Aprilie 2021 , ora 12.45

În următoarele zile va fi posibilă vaccinarea fără programare cu serul Vaxzevria (cunoscut mai degrabă ca AstraZeneca), au anunțat autoritățile sanitare. Astfel, doritorii se pot prezenta direct la centrul în care se administrează acest vaccin și în care sunt locuri disponibile, fără a mai fi necesară înscrierea pe platforma de programare. Autoritățile sanitare recomandă celor care optează să se vaccineze cu AstraZeneca fără programare prealabilă să verifice disponibilitatea locurilor pe harta interactivă existentă pe platforma națională de informare cu privire la imunizarea la virusul Covid-19.

În județul Brașov sunt amenajate 27 centre de vaccinare împotriva Covid-19, dintre care în 10 se administrează ser AstraZeneca. La această oră, pe platforma de programare sunt înscrise aproape 20.000 de persoane pe listele de așteptare, majoritatea pentru vaccinarea cu serul Pfizer și Moderna, în timp ce sunt peste 5.500 de locuri disponibile pentru imunizarea cu AstraZeneca.

Camelia Vlad