ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Rampă de gunoi” ad-hoc, la marginea Parcului Tractorul

Publicat: miercuri, 14 Aprilie 2021 , ora 18.19
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

Mai mulți saci de gunoi, care au fost depozitați la marginea Parcului Tractorul, aproape de pod, i-au nemulțumit pe câțiva locuitori din zonă, care au și trimis câteva imagini redacției Radio România Brașov FM.

În fotografii se văd saci de mari dimensiuni, plini toți, plus alte lucruri, precum plăpumi sau plase și chiar deșeuri vegetale.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, este vorba despre gunoaiele pe care le-au adunat cei de la CFR din zona aliniamentului căii ferate, acum, când în oraș se desfășoară și Luna Curățeniei.

“Polițiștii locali de la Biroul de protecția mediului au trimis recent o notificare celor de la CFR prin care au fost somați să demareze procedurile salubrizare în zona de protecție a căii ferate situată în proximitatea cartierului Tractorul. Urmează ca agenții să verifice dacă s-au conformat în totalitate la cele solicitate de polițiștii locali, acțiunea fiind în termenii de monitorizare”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lautaru.

La finalul perioadei de monitorizare, dacă cei de la CFR nu se vor fi conformat și nu vor ridica și deșeurile de pe domeniul public, vor fi sancționați.

Adina Chirvasă