ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipele brașovene, în lupta pentru promovarea în Liga a doua de fotbal

Publicat: joi, 6 Mai 2021 , ora 12.14
Sursa foto sportsmedia.ro
Sursa foto sportsmedia.ro

Echipele brașovene dau în următoarea perioadă bătăliile finale pentru promovarea în Liga a doua de fotbal.


SR Brașov și Corona Brașov întâlnesc în dublă manșă echipele clasate pe primele două locuri în seria a 6-a a ligii a treia.


Primii care intră în luptă sunt elevii lui Călin Moldovan în Corona Brașov – ACSO Filiași. Partida este programată vineri seara de la ora 18.00 pe Stadionul Tineretului.


Brașovenii vin după ce s-au impus clar în seria a cincea în timp ce doljenii au terminat pe locul secund în serie, deși au condus o bună parte din campionat. Înaintea partidei antrenorul brașovenilor Călin Moldovan a declarat:


Avem încredere în potențialul echipei noastre. Știm ce putem, știm ce am jucat și suntem convinși că vom putea să repetăm evoluțiile pe care le-am avut în campionat și la meciurile de baraj. E clar că ne propunem să trecem de primul tur. După aceea, dacă vom reuși, vom discuta, eventual, și despre al doilea tur al barajului de promovare în Liga a 2-a“, a spus Călin Moldovan.


Returul manșei de baraj este programat la Filiași sâmbătă 15 mai.


Totodată, în meciul tur al semifinalei de baraj pentru accederea în Liga a 2-a, SR Brașov va întâlni Vedița Colonești sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul „Tineretului”.


Galben-negrii au fost siguri de calificarea în baraj în ultima etapă a sezonului regulat și sunt încrezători în șansele lor după evoluția pozitivă din ultimele trei etape.


Antrenorul Liviu Nicolae a analizat dubla cu formația ce a câștigat seria a 6-a a ligii a treia chiar în ultima etapă:


Acum avem în față două jocuri total diferite față de ce s-a întâmplat până acum, pentru că sunt două manșe, tur – retur, și va trebui să le abordăm total diferit. Cunoaștem, la momentul ăsta, destul de bine adversarul de sâmbătă”, a spus Liviu Nicolae.


SR Brașov și Vedița Colonești au fost colege de serie în sezonul 2019 -2020 al ligii a treia iar în sigurul meci direct din campionatul întrerupt de pandemie au terminat la egalitate la Brașov, scor 2-2, ambele goluri ale galben-negrilor fiind marcate de Romeo Surdu.

Adrian Susanu