ACUM:
7.00
Radiojurnal Radio România

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Percheziții în cadrul unui dosar penal pentru comercializarea de piese auto contrafăcute

Publicat: joi, 6 Mai 2021 , ora 13.59

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează percheziții domiciliare și controale economice într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare comercializarea de piese auto contrafăcute.


Perchezițiile se desfășoară pe raza județelor Brașov și Buzău, la sediul social și punctele de lucru a două societăți comerciale. Acțiunile se vor desfășura în patru locații, în urma acestora urmând a fi identificate și ridicate mijloace de probă, respectiv piese auto contrafăcute, documente de proveniență, medii de stocare, totodată efectuându-se toate activitățile procedurale ce se impun, pentru stabilirea situației de fapt”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, comisarul Alina Ivan.Polițiștii vor pune în aplicare 2 mandate de aducere, persoanele bănuite urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov în vederea audierii.


Activitățile se desfășoară cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Sorin Țârcă