ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Serialul Django se filmează de câteva zile, la Racoș

Publicat: joi, 13 Mai 2021 , ora 12.05
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

Cea mai mare producție TV realizată vreodată în România, seria Django, se filmează, de câteva zile, în zona rurală a Brașovului.


Vulcanul Racoș a fost transformat într-un impresionant platou de filmare. Producția este o reinterpretare în limba engleză a clasicului western din 1966 și va avea 10 episoade. Acestea se vor filma integral în România, la Brașov, București și Dobrogea.


“Au început fimările din 10 mai, zona unde se filmează este Rezervație Naturală, suprapusă cu SIT Natura 2000. Închirierea locației este pe 11 luni. Locația este una dintre cele mai spectaculoase monumente naturale din România. Este una dintre cele mai mari producții cinematografice din lume, după Cold Mountain. Filmările au loc în România, în jurul Brașovului, București și Dobrogea”, a declarat Ion Epureanu, primarul din Racoș.


Producția va fi transmisă de posturi TV și platforme de streaming internaționale. Django este o producție impresionantă a cărei echipă internațională cuprinde peste 300 de tehnicieni și artiști români, francezi și italieni, care în prezent filmează în jurul orașului Brașov, într-un decor cu totul special.


„În Racoș. Echipa serialului a construit un impresionant decor al Noului Babilon, care este făcut din lemn și materiale arhaice, după o metodă de mai bine de 150 de ani, amenajat foarte atent pentru detalii și respectarea spațiului natural. Locația se aseamănă cu celebrul Grand Canion, Arizona. Terenurile respective sunt private, nu aparțin Primăriei Racoș. În luna noiembrie se vor finaliza filmările. 300 de persoane sunt zilnic la filmări. Tehnicieni din Italia, Franța și România”, a completat primarul Ion Epureanu.


Filmările se vor finaliza în luna noiembrie a acestui an.

Radio România Brașov FM