ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Maraton de vaccinare antiCovid la Aeroportul Internațional Brașov

Publicat: marți, 18 Mai 2021 , ora 14.22
foto: Institutția Prefectului județul Brașov
foto: Institutția Prefectului județul Brașov

"Decolăm spre normalitate" este titlul noului maraton de vaccinare la Brașov. Sâmbătă și duminică (22-23 mai 2021), între orele 8:00 - 20:00, la Aeroportul Internațional Brașov va avea loc maratonul de vaccinare împotriva Covid-19.

Vaccinul folosit va fi cel produs de compania Pfizer BioNTech. Maratonul de vaccinare va fi de tip drive-through (fără părăsirea mașinilor personale). De asemenea, RAT Brașov va pune de dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și va prelungi linia 28 pe traseul Livada Poștei - Aeroportul Internațional Brașov.

Așadar, cei care doresc să se vaccineze trebuie să se deplaseze cu mașina personală sau cu un mijloc de transport al RAT Brașov. Apoi, pot vizita poate cea mai așteptată investiție din centrul țării.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean, Prefectura și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, ISU Brasov, Crucea Rosie Filiala Brasov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari - SAR România ( ASV România - Search And Rescue), a anunțat reprezentantul guvernului în teritoriu.

Camelia Vlad