ACUM:
13.00
Radiojurnal Radio România
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.05
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Maraton de imunizare la Radio România Brașov FM - „Start la vaccinare - start la ascultare”

Publicat: joi, 20 Mai 2021 , ora 12.58
Sursa foto Radio România Brașov FM
Sursa foto Radio România Brașov FM

În această dimineață s-a dat startul maratonului  de imunizare, pe 93,3 FM! 

Radio România Brașov FM se alătură campaniei de vaccinare anticovid. Din dorința de a reveni cât mai repede la normalitate, colegii noștri Răzvan Țirea și Bogdan Cârstea sunt alături de ascultători, astăzi, într-o emisiune maraton, derulată sub sloganul: Start la vaccinare- start la ascultare.

În tot acest timp, Radio România Brașov FM este principalul partener al echipelor de vaccinare din întreg județul, unde sunt așteptați să se imunizeze toți cei care doresc să revină la viața de dinaintea pandemiei, după cum ne-a declarat, colegul nostru Răzvan Țirea:


„Astăzi vom sta de vorbă cu autorități, vom sta de vorbă cu oameni care au fost afectați de pandemie , cu artiști, cu reprezentanți din domeniul HoReCa, cu oameni care au răspuns imediat acestui îndemn al nostru, acestui start spre normalitate și care au fost foarte încântați să împărtășească cu noi ce înseamnă să joci o piesă de teatru fără să simți publicul în față, să joci o piesă de teatru în fața unei camere, să cânți în fața unui ecran și să nu simți energia publicului, să joci în fața unor tribune goale ș.a.m.d.
, a spus Răzvan Țirea.

Ce înseamnă acest maraton de vaccinare pentru cel mai nou membru al echipei, Radio România Brașov FM, aflăm chiar de la Bogdan Cârstea:

Înseamnă implicare. Pe lângă faptul că suntem vocea orașului, adunăm în cele 15 ore de emisie în acest maraton vocea brașovenilor. Sunt oameni care s-au vaccinat, sunt oameni care dau un exemplu societății, sunt autorități, sunt oameni care lucrează în domenii de activitate afectate de această pandemie, și noi îi adunăm pe toți, adunăm toate aceste voci în maratonul zilei la Radio România Brașov FM”, a spus Bogdan Cârstea.

În această dimineață, Răzvan Țirea și Bogdan Cârstea au fost și la Spitalul Militar Regina Maria, unde au făcut voluntariat.

Unitatea medicală a demarat campania de vaccinare în 31 decembrie 2020, iar până azi au fost administrate 17.375 de doze de vaccin. Astfel 11226 de persoane s-au imunizat cu prima doză și 6149 au primit inclusiv rapelul.

Medicii de la Spitalul Militar Regina Maria din Brașov au derulat inclusiv campanii mobile de vaccinare.

Permanent avem misiuni cu echipa mobilă de vaccinare. Am fost în localități izolate unde accesul insclusiv la asistența medicală este un pic îngreunat. Am vaccinat persoane private de liberatate, studenți la medicină. După ce s-a încheiat prima etapă de vaccinare, persoanele din sistemul medical care nu mai aveau unde să se vaccineze, toate au fost îndrumate de către DSP către centrul nostru de vaccinare”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare, lt. col. dr. Adrian Gârbea.

Maratonul  de imunizare, la Radio România Brașov FM, „Start la vaccinare- start la ascultare!” se va încheia la ora 23.00.

Ne puteți asculta live, aici:

https://www.radiobrasovfm.ro/ 

Radio România Brașov FM